Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "Αθλόραμα" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015


Τα όργανα γυμναστικής και τα βιοκινητικά μηχανήματα μας βοηθούν να επενδύσουμε σε ότι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας. 

Προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό προπόνησης αντοχής και εκγύμνασης όλων των μυϊκών

ομάδων. Βελτιώνουν, προστατεύουν και προάγουν την υγεία του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήµατος, αυξάνουν το µεταβολισµό και τη δαπάνη θερµίδων και βοηθούν στη µεγαλύτερη καύση λίπους και στον έλεγχο του σωµατικού βάρους.


Αποκτήστε καλύτερο σώμα! Η προπόνηση ενδυνάμωσης με τα όργανα γυμναστικής είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος για να αποκτήσετε σώμα και κορμοστασιά αθλητή, οι ισχυροί μύες είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τη δημιουργία προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη.

Ένα ιδιαίτερα εξισορροπημένο σύστημα ασκήσεων αντοχής γυμνάζει όλες τις κύριες ομάδες μυών και αυξάνει την ικανότητα απόδοσης του καρδιακού και κυκλοφορικού συστήματος. Βιώστε τα θετικά αποτελέσματα που έχει η τακτική εξάσκηση στη δύναμη και την αντοχή. Απελευθερωθείτε από τον άσχημο καιρό και δυναμώστε το μυικό σας σύστημα με ένα κατάλληλο όργανο γυμναστικής όπως αυτά που διαθέτει το γυμναστήριο μας!
 

Τα όργανα γυμναστικής γυμνάζουν πολλά μέρη του σώματος με άριστα αποτελέσματα:τα πόδια (τετρακέφαλους και δικέφαλους μηριαίους), τους γλουτούς, το στήθος, τους ώμους, την πλάτη και τα χέρια, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές αν ακολουθείτε τις οδη­γίες των γυμναστών.

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: 

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το συναρπαστικό Ταεκβοντό από την ηλικία των περίπου 4-5 ετών που βοηθά στην σωστότερη στάση του σώματος, στο συντονισμό των κινήσεων,την ευλυγισία-ευκινησία και στην απόκτηση εμπιστοσύνης στις δυνατότητές τους. Το Ταεκβοντό δεν αναπτύσσει την επιθετικότητα σε ένα παιδί, αλλά το εκπαιδεύει να σεβαστεί τον αντίπαλό του και το βοηθά να αυξήσει την αίσθηση ισορροπίας του και το επίπεδο των αντανακλαστικών του.


Τελειώνοντας το κύριο πρότυπο για τα παιδιά μας είμαστε εμείς. Είναι απαραίτητο να ασχολούμαστε και εμείς με οποιαδήποτε μορφής άσκηση και να παραμένουμε ενεργοί γονείς σε κάθε προσπάθεια του παιδιού μας, διατηρώντας την πιο δυνατή ομάδα… την ομάδα της οικογένειάς μας.

Εναλλακτική μορφή άσκησης power plate.



Το Power Plate έφερε επανάσταση στον κλάδο της υγείας ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Το μυστικό είναι η γρήγορη επιτυχία και τα αποτελέσματα που είναι ήδη εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.



Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του γυμναστηρίου Αθλόραμα

τηλ. 2551037375 - 6980276620
 

Αθλόραμα (Γυμναστήριο)
  
Πόλη:
Αλεξανδρούπολη
Περιοχή:
Νέα πυροσβεστική
Διεύθυνση:
1o χλμ Αλεξ/πολης - Παλαγίας
Τηλέφωνο:
25510 - 37375 & 6980 276620
Url:
https://athlorama.olympicbiz.com/
E-mail:
gentzeliswtf@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: