Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TAE-KWON-DO

"Taekwondo" - το όνομα τα λέει όλα. Επειδή Taekwondo είναι Κορέας και μεταφράζεται κυριολεκτικά σημαίνει "πόδι - γροθιά - τρόπο". Έτσι παρουσιάζονται ακόμη και οι πιο βασικές έννοιες των πολεμικών τεχνών:
"Πόδι" και "Φάουστ" στάση για τις τεχνικές του Taekwondo Kicks σε όλες τις παραλλαγές, στο ύψος κοιλιά ή το κεφάλι, περιστροφή, άλμα, δίκλινα ή τρίκλινα και γροθιές, διατρήσεις, ειδικά για την επιθετική και αμυντική μπλοκ.
Ο "τρόπος", ωστόσο, περιγράφει την προσωπική ανάπτυξη που περνά μέσα από κάθε πραγματικό Taekwondoka, από την άσπρη ζώνη στην μαύρη ζώνη, από το μαθητή να έχει τον έλεγχο. Είναι κάτι περισσότερο από αθλητική πρόοδο. Taekwondo διδάσκεται και να μάθει σωστά, είναι η φύση του σχολείου. Η υπομονή, ο σεβασμός για το αντίθετο, γνωρίζοντας τις αδυναμίες και τις δυνάμεις του, η αυτοπειθαρχία είναι μόνο μερικές πτυχές που πρέπει να αντιμετωπίσει ο αθλητής στον τομέα της κατάρτισης.
Για πολλούς αθλητές, είναι ο συνδυασμός της φυσικής αγωγής και πνευματικής διάστασης της ειδική έκκληση του Taekwondo.Ελκυστική ευελιξία
Οι δύο κύριες ειδικότητες του Taekwondo είναι ανταγωνιστικοί και να λειτουργήσει μορφή.
Η DTU τροφοδοτείται με πλήρη επαφή ανταγωνισμό μετά τους κανόνες WTF (World Taekwondo Federation). Η πλήρης-επαφών του ανταγωνισμού είναι οι Ολυμπιακοί πειθαρχία.Taekwondo ανταγωνισμός είναι γρήγορη, τεχνικά και τακτικής προκλητική και πολύ συναρπαστικό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν τον ανταγωνισμό, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, μεγάλα και μικρά πρωταθλήματα τόσο για αρχάριους και προχωρημένους μέρος σε διάφορες περιοχές της Γερμανίας. Έτσι, εάν έχετε τη διασκέδαση με τη φυλή εκπαίδευση είναι πάντα μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του.
Τρέξιμο μορφή είναι υποχρεωτική για κάθε Taekwondoka, θέλει να θέσει τις δοκιμές ζώνη. Για κάθε δοκιμή, μια νέα μορφή (Poomsae) έμαθαν. Τα έντυπα είναι μια σταθερή ακολουθία της επίθεσης και τις τεχνικές της άμυνας που εκτελούνται κατά ένα φανταστικό αντίπαλο. Τρέξιμο μορφή είναι επίσης ανταγωνιστικό πειθαρχία και λειτουργεί στο τουρνουά. Στη συνέχεια, θα αξιολογηθούν για παράδειγμα την ακρίβεια της εκτέλεσης, την έκφραση και τη δυναμική των κινημάτων.
Υπάρχουν άλλες τρεις κατηγορίες:Στο δημοτικό σχολείο θα εκπαιδευθεί για να εκτελέσει τις βασικές τεχνικές σωστά και αποτελεσματικά. Στη δοκιμή σπάσει την διεισδυτική δύναμη του έμαθε τις τεχνικές που θα δοκιμαστεί. Όταν πρακτική τεχνικές αυτοάμυνας για την υπεράσπιση ενάντια συγκεκριμένες επιθέσεις για να αντεπιτεθούν.Τάε Κβον Ντο - για όλους
Taekwondo διοικείται από τους αθλητές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων με ενθουσιασμό.Μαθήματα των παιδιών είναι κατάλληλα για παιδιά από περίπου πέντε χρόνια. Τα παιδιά δεν καθοδηγούνται όχι μόνο διασκέδαση σε υγιή άσκηση. Είναι ήσυχα τα παιδιά ενθαρρύνονται να εμπιστεύονται τον εαυτό του περισσότερο, υπερκινητικά παιδιά μαθαίνουν σε μια ομάδα και να προσθέσετε για να δείξει προσοχή για τους άλλους. Taekwondo ο ανταγωνισμός είναι καλό για την καταλληλότητα και την προώθηση της δύναμη, την ταχύτητα, την ευκινησία και το συντονισμό. Το έντυπο λειτουργεί ήσυχα και σχεδόν στοχαστικό, όμως ακόμα εκπληκτικά κουραστική.Όλες οι περιοχές έχουν κοινό είναι το "Do", την πνευματική διάσταση του Taekwondo. Από αυτούς, αισθάνονται απευθύνεται πολλοί αθλητές, περιμένουν περισσότερα από την άσκηση από τη διασκέδαση παράγοντα, εφίδρωση και μυϊκούς πόνους - εμπλουτισμό για το σώμα και το μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: