Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

"ΑΘΛΟΡΑΜΑ" : Άσκησις άνευ φύσεως και μαθήσεως ατελές. (βίντεο)



Το Ταε Κβον Ντο είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και ....

από το 2000 έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα. Βασική αρχή του Ταε Κβον Ντο είναι η πειθαρχίακαι η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι' αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα.


Με αφορμή λοιπόν τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες, ο Αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΡΑΜΑ» ο οποίος εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και λειτουργεί με καθοδηγητή το δάσκαλο Νίκο Γκέντζελη και μετά από πολλές ώρες γυρισμάτων σε διάφορα όμορφα μέρη του νομού Έβρου ( Σαμοθράκη – Άρδας – Αλεξανδρούπολη – κλπ) δημιουργήσαμε ένα DVD με στόχο την περαιτέρω  ανάδειξη και προώθηση του αθλήματος στο νομό μας.

Η φετινή χρονιά επιφυλάσσει στους μαθητές μας αρκετές εκπλήξεις και νέους τρόπους διδασκαλίας του αθλήματος. Στόχος μας είναι η βελτίωση και τελειοποίηση της τεχνικής αλλά και η προβολή των μαθητών που διακρίνονται στο άθλημα. 
Το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ καλλιεργεί  έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. Στο σύλλογό μας οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο,  πιστεύοντας στον εαυτό τους αλλά έχοντας παράλληλα σεβασμό προς τους άλλους.


Καλούμε όσους θέλουν να γνωρίσουν το  άθλημα και να δουν και να βιώσουν από κοντά τον τρόπο διδασκαλίας και εκπαίδευσης των παιδιών να συμμετέχουν στη φετινή μας νέα προσπάθεια.

Από 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές μας.

Δήμητρας 26 – Αλεξανδρούπολη
τηλ. 6973 794224

Με τιμή ο πρόεδρος του συλλόγου
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τον καλυτερο προπονητη στην Ελλάδα και είναι τιμή για τηνπόλη....όσον αφορά τον Πρόεδρο παιχταρας παλιός του αθληματος οποτε κανεις εκει δεν ειναι τυχαιος....ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχω πολλα χρονια να δω τριπλο γιοπ-τσακι .μπραβο σας . Πολυ καλη μουσικη !