Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΘΛΟΡΑΜΑ"

Πανέμορφο είναι το ηλιοβασίλεμα στη Σαμοθράκη. Το νησί των θεών Κάβειρων κρύβει πολλές ομορφιές που αξίζει να τις ανακαλύψει κάποιος. Μαγευτικό νησί θα λέγαμε. Έλκει σαν μαγνήτης τον επισκέπτη και τον ...
"μεθάει" με τη μυρωδιά του. Δυστυχώς οι Αλεξανδρουπολίτες δεν το προτιμούν. Ετσι μας είπαν κάτοικοι του νησιού, εκφράζοντας τα παράπονά τους (δεν είναι του παρόντος αυτά) και έχουν δίκιο από μια άποψη! Το νησί όμως φέτος φιλοξενεί τουρίστες από διάφορα μέρη του κόσμο. Ρουμάνους, Βούλγαρους, Άγγλους και Γερμανούς, οι οποίοι δείχνουν εντυπωσιασμένοι από το ιερό νησί. Στη Σαμοθράκη υπάρχει ένα θαύμα της φύσης. 



Παγκοσμίως γνωστός, ο Φονιάς είναι ένας ορμητικός χείμαρρος που πέφτοντας από το ομώνυμο φαράγγι σχηματίζει εντυπωσιακούς καταρράκτες και βάθρες. Πολλοί είναι οι τολμηροί που τον επισκέπτονται, αφού ο δρόμος που οδηγεί σ αυτόν είναι δύσβατος και επικίνδυνος. Ομως αξίζει τον κόπο. Το συγκεκριμμένο μέρος, προτίμησε και ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚ ΒΟΝ ΝΤΟ "Αθλόραμα" κάνει τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που ετοιμάζει, σε σκηνοθεσία Σάκη Δρατζίδη προβάλλοντας μ' αυτό τον τρόπο και τον τόπο. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγιναν και με φόντο το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα δημιουργώντας τέλειες εικόνες που σε συνδυασμό με τις τεχνικές των παιδιών που συμμετέχουν, θα αποδώσουν τα μέγιστα! 

























http://www.gatzoli.gr/2012/07/blog-post_5727.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: